zero-procent.pl

zero-procent.pl

Najwieksze polskie nagrody muzyczne

Najwieksze polskie nagrody muzyczne

restauracje Lagasse za konsekwentnie zdobył uznanie krytyki i oceny top rok po roku. Emeril restauracji został nazwany Restauracja Roku przez Esquire Magazine w 1990 roku, a rok później otrzymał prestiżową Nagrodę Wielkiego Wine Spectator. W tym samym roku James Beard Foundation nazwał go najlepszym Southeast Regionalnego Chef. Niedawno Emeril restauracja zdobyła prestiżową nagrodę Ivy. NOLA został nazwany Best http://biovico.pl/pl/produkty/lyprinol-sport New Restaurant przez Esquire w 1993 roku i została wyróżniona w Southern Living and Travel czasopisma dla przyjemności. Zagat nazwie Emeril New Orleans Fish House najlepszej restauracji w Las Vegas. Magazyn Las Vegas Życie nazwie Delmonico Steakhouse Best Steakhouse w mieście i restauracja otrzymał Wielką Nagrodę magazynu Wine Spectator dwa lata później.

Sam Emeril Lagasse zdobył wiele nagród i wyróżnień za swoją kulinarną wiedzę fachową. Magazyn GQ wybrał go jako Kucharza Roku 1998. W następnym roku był jednym z People Magazine 25 najbardziej intrygujących osób roku. Restauracje Magazyn Instytucje mianował go wykonawczy Roku odzieży tożsamości korporacyjnej w roku 2004. W następnym roku Wine Spectator przedstawił mu swoją Distinguished Service Award za znaczący wkład w przemyśle winiarskim. Narodu Restauracja Aktualności wprowadzony go w jego MenuMasters Hall of Fame w 2006 roku, aw następnym roku Nowy Orlean CityBusiness mianował go Restaurator Roku. W 2009 Food Network dał mu swoją nagrodę za całokształt twórczości. Oprócz swojej pracy w restauracji, Lagasse został gospodarzem ponad dwa tysiące programów telewizyjnych Food Network i żywności korespondent ABC Good Morning America. Można oglądać go na Essence of Emeril na Food Network, a Emeril Live on zarówno Food Network i gotowania Channel.

Ze swojej skromnej start w piekarni w sobie czarny fartuch, bo zmartwychwstał, aby stać się jednym z najlepszych szefów kuchni w kraju i biznesmen w odzieży tożsamości korporacyjnej.Jego liczne nagrody i komentarzami uczynić go żywą legendą w swojej kuchni płaszcz.

– autor artykułu